slika
Wiener Stadtische AD Podgorica

Wiener Städtische životno osiguranje Podgorica a.d. na crnogoskom tržištu posluje od novembra 2010. godine.

Kompanija je osnovana kao „green field“ investicija Viena Insurance Group Wiener Städtische Versicherung AG. Počeci VIG-a u Austriji sežu unazad do 1824. godine.

Grupacija posluje u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CIE) više od 25 godina i jedna je od vodeće rangiranih osiguravajućih grupacija u region. Sa blizu 25.000 zaposlenih i oko 50 kompanija u 25 zemalja, Grupacija nudi širok portfolio proizvoda i usluga u svim segmentima poslovanja (osiguranje imovine i nezgode, životno i zdravstveno osiguranje) koji su usmjereni prema potrebama klijenata.

Misija kompanije je od početka bila stvaranje i razvijanje kulture osiguranja i pružanje usluge čiji kvalitet odgovara savremenim svjetskim standardima poslovanja. Stoga konstantno razvijaju proizvode koji su u skladu sa konceptom evropskog modernog osiguranja koje prilagođavaju potrebama i uslovima domaćeg tržišta.

Istovremeno, žele da razvijamo domaće tržište osiguranja i edukuju javnost o značaju životnog osiguranja, razvijaju transparentnost i etičnost u odnosima sa svim zainteresovanim grupama i aktivno učestvuju u razvoju zajednice u kojoj posluju.

Wiener Städtische životno osiguranje teži da bude lider na crnogorskom tržištu životnog osiguranja, kako u svojim uslugama tako i u svojim poslovnim rješenjima.

U skladu sa visokim standardima zaštite svojih klijenata koje primjenjuje cjelokupna Vienna Insurance Grupa, Wiener Städtische životno osiguranje sprovodi ozbiljnu politiku reosiguranja i posvećuje veliku pažnju zaštiti rizika u svom portfelju i preuzetih obaveza prema klijentima. Na ovaj način Wiener Städtische životno osiguranje se trudi da svojim klijentima obezbijedi dodatnu zaštitu i sigurnost.Adresa: Rimski trg 47 81000 Podgorica, Crna Gora

Centrala: +382 20 205 150

Fax: +382 20 205 151

E-mail: office@wiener.co.me

Web: www.wiener.co.me
slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV