slika


Uniqa osiguranje

UNIQA osiguranje je dio UNIQA grupe, jedne od vodećih osiguravajućih grupa u Austriji te srednjoj i istočnoj Europi.

Sa aktivnostima na crnogorskom tržištu UNIQA je počela kroz kompaniju UNIQA životno osiguranje a.d. Podgorica u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja.

U junu iste godine, osnovana i je i kompanija UNIQA neživotno osiguranje a.d. Podgorica.

UNIQA ima široku lepezu proizvoda osiguranja počevši od imovinskog osiguranja, osiguranja od nezgoda, osiguranja automobila, zdravstvenog osiguranja i različitih proizvoda životnih osiguranja.

UNIQA osiguranje je na crnogorskom tržištu osiguranja želi da bude prepoznatljiva kao moderna i inovativna kompanija sa izuzetno profesionalnim odnosom prema svojim klijentima. Glavni zadatak je da tu reputaciju održe i postanu lider u oblasti usluga koje pružaju. Posebna briga se posvećuje uvođenju novih tehnoloških rješenja, usavršavanju poslovnih procesa te kvalitetnoj i brzoj isplati šteta.

UNIQA tim u Crnoj Gori trenutno čini više od 130 zaposlenih i taj broj stalno raste. Pored zaposlenih u kompaniji veliki broj visoko kvalitetnih posrednika objezbjeđuju efikasnost u ostvarivanju postavljenih poslovnih ciljeva.

Kada je u pitanju prodajna mreža, poslovnice UNIQA osiguranja se nalaze u Podgorici, Herceg Novom, Tivtu, Kotoru, Budvi, Baru, Ulcinju, Nikšiću, Bijelom Polju, Beranama, Rožajama i Pljevljima.Sjedište: Džordža Vašingtona 98/4, 81 000 Podgorica

Kontakt centar: +382 20 444 700

E-mail: info@uniqa.me

Web: www.uniqa.me
slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV