slika


Sava osiguranje

Sava osiguranje pruža usluge neživotnih osiguranja na crnogorskom tržištu od 2000. godine. Imaju više od 130 zaposlenih i svjesni smo da je osiguranje više od same polise i ugovora.

Njihova misija je:

Osiguranicima obezbijediti kontinuitet sigurnosti, uz partnerski odnos i podršku. Inovativnim, cjelovitim proizvodima i sveobuhvatnom i kvalitetnom uslugom nadmašiti očekivanja kupaca i povećati zadovoljstvo i lojalnost osiguranika.

Vlasnicima obezbijediti unosnu budućnost obezbeđivanjem prinosa na kapital.

Zaposlenima omogućiti profesionalni i lični razvoj. Uvažavati potrebe, interese i sposobnosti zaposlenih, podsticajnim sistemom nagrađivanja i napredovanja, jer su nezamjenjiv kreativni potencijal, podrška i uporište u realizaciji ciljeva.

Prema prirodnom i društvenom okruženju graditi odgovoran odnos.

Njihova vizija je biti osiguravajuće društvo koje je na domaćem tržištu osiguranja prepoznato kao pouzdan partner koji pruža usluge najvišeg kvaliteta i sigurnosti.

Osnovne vrijednosti, koje su od početka prepoznate na tržištu osiguranja su: predanost klijentima, inovativnost, poslovnost i etika, privrženost i zadovoljstvo zaposlenih, uspješnost poslovanja i ugled Društva, odgovoran odnos prema okruženju.

Primarni cilj je zadovoljenje potreba osiguranika iz čega proizilaze i svi ostali ciljevi: stalno širenje asortimana usluga osiguranja, povećanje tržišnog učešća, dugoročno povećanje portfelja, selekcija i stručno osposobljavanje zaposlenih, kvalitetno reosiguranje viška rizika, stabilan rast profita, stabilan rast finansijske likvidnosti, širenje prodajne mreže.Ulica Svetlane Kane Radević br. 1, 81 000 Podgorica

Tel: +382 (0) 20 40 30 20

Fax: +382 (0) 20 234 008

info@sava.co.me

www.sava.co.me
slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV